Borocay en Panay

Borocay en Panay zijn twee eilanden die je op een postkaart terug ziet. Heb je zin om heerlijk zonder wesuite te kitesurfen en op een wit strand te relaxen tussen je kite sessie door? Dan zit je op deze eilanden helemaal goed! Borocay heeft ook een heel goed uitgaans leven, wil je deze drukte ontwijken ga dan naar Panay.

Bulabog Beach

Locatie: Bulabog Beach op Boracay in de Filipijnen. Een super gezellig eiland met aan de ene zijde kitesurfen en de andere zijde White beach (bounty strand) waar je kunt relaxen.

Spot: Deze lagoon is geschakeld aan zee, maar door een shorebreak worden de grote golven weg gehouden en is het water mooi vlak, wat ideaal voor beginners is. Het mooie azuur blauwe water in de lagoon is ondiep. De spot is wel van het tij afhankelijk, dus met laag tij is het niet mogelijk om te kiten want de lagoon staat dan droog

Wind: De wind is onshore, dus mocht je nog niet upwind kunnen varen is het raadzaam een lesje te boeken. In het hoogseizoen (november -maart) blaast de wind gemiddeld zo'n 15-20 knopen.

Veiligheid: Mocht het echt fout gaan maken ze gebruik van jetski's, maar omdat de wind onshore is spoel je eigenlijk altijd wel terug op het strand.

Union beach 

Locatie: Union Beach op Panay Island in de Filipijnen. Wil je de drukte van Boracay ontwijken is dit de ideale locatie.

Spot: Voor Union Beach geldt hetzelfde als voor Bulabog Beach, met laagtij is het niet mogelijk om te kiten. Maar zodra de lagoon vol loopt is het helder azuur blauwe water ideaal om te kiten. Ook is hier een shorebreak aanwezig waardoor het water vlak is.

 

Wind: In het hoogseizoen (november-maart) blaast hier ook de wind gemiddeld zo'n 15-20 knopen.

 

Veiligheid: In alle gevallen spoel je vanwege de onshore wind aan maar mocht er echt iets fout gaan komen ze met de jetski.

Waar verblijven?Bulabog Beach

 

levantin Boracay

Levantin is een top locatie, je loopt vanaf het hotel zo het kitestrand op en het hotel heeft vriendelijke staf, is goed onderhouden en is van alle luxe voorzien.

Waar verblijven?Union beach 

 

Blue orange ville

Blue orange ville is gelegen aan het kite strand en is erg geliefd onder de kitesurfers. Het hotel is goed onderhouden, rustig, luxe en goed betaalbaar.

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now