Cumbuco 

Iedereen heeft de filmpjes van Cumbuco wel eens zien langs komen, alle grote namen hebben hier namelijk wel eens een paar maanden doorgebracht. Waarom, zal je denken. Dit komt doordat de wind zekerheid er enorm hoog is. De wind is zo betrouwbaar en stabiel dat je hier je trucjes kan oefenen tot dat je er bij neervalt.

Cauipe lagoon

Locatie: De meest bekende lagoon is Cauipe. Cauipe ligt op 15 minuten rijden vanaf het centrum van Cumbuco.

 

Spot: Aan de upwind kant van de lagoon worden lessen gegeven en varen de meeste freeriders. Ter hoogte van het strand tentje varen de meeste freestylers. Hier is het water mooi vlak en is het water diep genoeg om te crashen.

 

Veiligheid: Ook Cauipe is een grote lagoon waar je op de meeste plekken kunt staan. Dit zorgt ervoor dat je jezelf vrijwel altijd kunt redden. Een rescue is hierdoor overbodig en ook niet aanwezig.

Beach spot

Locatie: Cumbuco Brasil strand langs de kust

 

Spot: De spot beschikt over een groot lang strand met diverse kitessurfscholen. Het is een zandstrand en er lopen mooie golven op de zee. De spot is groot genoeg voor iedereen waveriders, freeriders en freestylers om in de golven te spelen.

 

Veiligheid: Er staat een schuine aanlandige wind waardoor je altijd richting de kust drijft. Er zijn geen speciale reddingsdiensten aanwezig.

Tabuba lagoon

Locatie: De locatie heeft een zandstrand en beschikt over verschillende kleine afdakjes om in de schaduw te kunnen zitten.

 

Spot: De spot bestaat uit een zout water lagoon. Het water is erg vlak en de lagoon ligt op 5 minuutjes rijden vanaf het centrum van Cumbuco. Deze lagoon wordt door gevorderde freestylers en freeriders gebruikt.

 

Veiligheid: Het is een relatief grote lagoon zonder grote obstakels speciale veiligheidsdiensten zijn hier niet aanwezig.

windtown cumbuco brazil beach palmtree

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now