Hoe vind ik het beste hostel 

Het is nooit makkelijk om een hostel te vinden die "waar" is voor je geld, toen ik voor een maand rond reisde op Bali sliepen we in de eerste week in hostels waarvan ik zeker wist dat het beter kon voor het geld wat ik betaalde... daarnaast kosten het heel veel tijd om een hostel te vinden waar ik blij van werd. Maar gelukkig had ik na een week door hoe het wel moest...

Booking.com

Ik geloofde eerst nooit echt in boeking.com vooral omdat ik dacht dat ze alleen maar hotels hadden, tot dat ik de App downloadde en ik vanaf dat moment kon ik niet meer zonder.

 

Booking.com heeft hotels, hostels en guesthouses. De website is makkelijk een overzichtelijk plus dat je altijd een goede deal krijgt! Het makkelijkst is, is dat je kan zoeken op de manier die je zelf wilt: ga je voor goedkoop dan sorteer je je goedkoop ga je voor luxe dan sorteer je op sterren.

Via de app kan je zelfs een rondje zetten om het gebied waar je een overnachting zoekt.

Het fijne is dat alleen mensen die daadwerkelijk in de accommodatie hebben geslapen een review mogen schrijven je krijgt dus een heel goed beeld van de accommodatie.

Tip van de dag

Tijdens mijn reizen doe ik het volgende:

Vooruit boeken klinkt vreselijk ik weet het maar dat is het niet, het bespaart je zoveel tijd en moeite!

Als ik bijvoorbeeld een road trip maak en ik maak s' ochtends en plan waar ik heen wil rijden boek ik alvast een kamer. 

Ik betaal dan nog niet want je hoeft bij de meeste hotels pas bij het inchecken te betalen, ook hebben veel hotels de mogelijkheid om last minut af te zeggen. Dus als je plannen wijzigen dan zeg je gewoon af en dan slaap je waar je op dat moment ben. 

Je zit dus nergens aan vast!

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now