Blog: Dag 1 een goed begin.. uhm

August 21, 2018

Het is eindelijk zover ik ga beginnen aan mijn wereld reis! Vanuit het prachtige Amsterdam begin ik de tocht over het land en water naar het zuiden van India. 

 

Het is altijd mijn droom geweest om een bijzondere reis te maken. De afgelopen jaren heb ik veel van de wereld mogen zien maar omdat ik op elke locaties kwam om kitesurf les te geven bleef ik meestal rond dezelfde plekken in het land en had ik altijd het idee dat ik iets miste.

 

Nu zit ik in de bus richting Praag het is ondertussen 1 uur s nachts en ik kan terug kijken op een nogal druk begin van mijn reis. 

 

Nadat ik samen Sigrid, Suma en Rosan een heerlijke Nederlandse pannenkoek naar binnen had gewerkt in het zonnetje op het terras was het tijd om naar de trein te gaan richting Sloterdijk, eenmaal aangekomen op het station bleken er geen treinen meer te rijden door een stroom storing! al het trein verkeer rondom Amsterdam centraal lag helemaal plat, echt weer typisch dus! WAT NU.. snel naar de busstation en daar op de eerste beste bus naar sloterdijk gesprongen, auto gepakt, tas in de auto gegooid en hup richting Schiphol, waar natuurlijk een file stond van een kwartier maar gelukkig was ik uiteindelijk toch nog op tijd bij de bus! 

 

.

De bus reis is ongeveer 13 uur naar Praag dus ik heb nog ongeveer 8.5 uur te gaan. Hopelijk val ik zo in slaap en word ik om 9 uur pas wakker. Ik kan niet wachten om Praag te verkennen.. 

 

Liefs Tessa

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now