Restaruant tip Wenen: Wiener kaiserschmarrn

August 23, 2018

Ik ging opzoek naar de allerlekkerste Kaiserschmarnn in Wenen, ze worden natuurlijk op elke hoek verkocht net als de Wiener schnitzel maar ik wilde geen standaard ik wilde de beste! Zelf denk ik dat ik de lekkerste heb gevonden! Misschien is het ook wel dat ze nog lekkerder waren door dat ik niet in een drukke winkelstraat zat maar in een straatje ergens weg van de drukte. Waar ik was? Ik was bij Heindl's schmarren &  palatschinkenkuchl. Wat een plus punt was bij dit restaurant is dat ze gebruik maken van vrije uitloop eieren en biologische meel en dat vind ik zeker een groot pluspunt! Ik bestelde de traditionele Kaiserschmarnn dit houdt in dat je er rozijntjes, poedersuiker en zelf gemaakte pruimen compote bij krijgt. 

 

Budget: Ik betaalde € 10,50 euro voor een kleine pan. Maar klein is niet klein kijk maar op de foto. 

Adres: Palatschinkenkuchl, Köllnerhofgasse/Grashofgasse 4, 1010 Wien, Oostenrijk

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now