Activiteit Wenen: gratis city bike

August 26, 2018

De city bike in Wenen is echt een aanrader, door de hele stad vind je punten waar je de fietsen kunt huren of weer kunt inleveren. Je moet je online regristieren via de volgende website https://www.citybikewien.at/de/ . Om de regristieren heb je wel een creditcard nodig dus als je deze niet hebt kun je helaas geen gebruik maken van de fietsen. Je betaald 1,- euro aanmeldings kosten en dat is het! Op dezelfde website vind je ook een overzichtelijke kaart waarop je kunt zien waar je de fietsen kunt vinden. 

Let op: Maak je langer dan 1 uur achter elkaar gebruik van dezelfde fiets dan betaal je hier een klein bedrag voor oplossing lever zo nu en dan de fietsen even in bij een van de punten, loop een tijdje rond en pak de fiets weer. 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now