Restaurant tip Wenen: Wiener schnitzel

August 23, 2018

Bij het hostel kreeg ik de tip om een wiener schnitzel te eten bij Waldviertlerhof. Eenmaal aangekomen bij het adres zag het er niet echt indrukwekkend uit maar de man bij de receptie zei dat het de lekkerste schnitzel was die je hier in de buurt kunt eten dus hop naar binnen. Eenmaal binnen zag ik ineens dat er een verborgen binnen tuin was, wat het ineens een stuk leuker maakte! Ik bestelde een glas appelsap met prik zoals ze hier allemala done, lekker lokaal haha en een wiener schnitzel. Lekker Nederlands als ik ben verwachte ik er natuurlijk mayonaise en ene bord patat bij maar zo werkt dat hier natuurlijk niet, de winter schnitzel zo groot als mijn bord werd geserveerd met een bakje aardappels in een soort van zuur, zoet ik kan het verder niet plaatsen sausje met daarboven op veldsla en het was echt heerlijk! 

 

 

Budget: Zoals de man bij de receptie mij vertelde niet goedkoop maar ook niet te duur. De schnitzel was € 16,80.

Adres: Waldviertlerhof, Schönbrunner Str. 20, 1050 Wien, Oostenrijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now