Dag 6 Ljubljana

August 28, 2018

Gisteren avond ben ik veilig aangekomen in Ljubljana tijdens de rit heb ik het landschap zien veranderen on de prachtige berg landschappen van Slovenië! Eerlijk gezegd zou ik hier wel een paar weken willen blijven. Ik ben met mijn ouders hier ook twee keer op vakantie geweest en normaal gesproken bezochten wij altijd maar een land een keer dus dat zegt al genoeg!  


Het was 10 minuten lopen vanaf het busstation naar het hostel en helaas regende het in Slovenië ook.

De volgende ochtend ben ik om half 6 opgestaan en niet om de stad te bekijken maar om lyndsay van het vliegveld te halen! Zo vroeg! Het is ongeveer een half uur met de bus naar het vliegveld en het vliegveld is echt super schattig klein.

Toen lyndsay heelhuids was aangekomen in Ljubljana liepen we richting de bus en helaas kwamen we er achter dat de bus pas om 10:00 uur zou gaan dat was nog anderhalf uur wachten plus dat ik eigeniljk om 10 uur moest uitchecken bij het hostel en al mijn spullen nog verspreid over de kamer lagen haha! typsiche natuurlijk. Ik het hostel gebeld dat we later zouden komen en toen ik hardop tegen Lyndsay say dat we misschien maar iemand moest vragen of we mee konden rijden hoorde we ineens een Nederlandse stem zeggen: Waar moeten jullie heen? Dus vervolgens zijn we met een NL stelletje naar Ljubljana gebracht, super lief!  

Helaas regenden het nog steeds keihard en is het daar de rest van de dag ook niet mee gestopt maar dit hield ons niet tegen om de stad te verkennen. Aangezien Lyndsay alleen had gerekend op mooi weer moesten we eerst maar een poncho kopen. Na dat we een poncho hadden gevonden klommen we naar boven naar het Ljubljana kasteel ik herrindere de me nog goed dat ik daar was met mijn ouders en toen was het snik heet dus dat was wel even iets anders vandaag! Boven hebben we genoten van het uitzicht euhmmmm.. Prachtig uitzicht op de wolken.. helemaal doorweekt klommen we weer naar beneden en liepen we nog een rondje door de stad. Ljblijana is zo'n mooie stad maar jammer van het weer. Morgen ochtend hebben we nog even de tijd om de stad te verkennen voordat we in de bus naar Pula stappen op naar Kroatie op naar de zon! 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now