Hostel Ljubljana: Hostel Tabor

August 28, 2018

Hostel Tabor ligt op 10 minuten lopen vanaf het trein/bus station en op nog geen 5 minuten lopen van de stad, een perfect locatie dus! De kamers zijn ruim, ik sliep op een kamer voor 3 personen we hadden allemaal een normaal bed met bureau er aan vast, een hostel zonder stapelbed, ze bestaan! Ook zijn er ruime lockers in de kamer. De mensen bij de receptie zijn vriendelijk en er is een grote keuken, wasruimten en een gezamenlijke woonkamer. De douchjes en w.c zijn gemixt wat misschien een min puntje is maar alles is schoon en goed onderhouden! Het hostel is echt gigantisch het bestaat zelfs uit verschillende gebouwen. Let op: Het Hostel wordt tijdens de school periodes vooral gebruikt als hostel voor de lokalen studenten en wordt dan eigenlijk niet gebruikt voor toeristen. 

 

Boek je overnachting hier: Hostel Tabor Ljubljana 

Budget: Ik betaalde voor een nacht €17.50 wat voor Ljubljana goedkoop is.

Adres: Kotnikova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenië

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now