Restaurant tip Wenen: Reinthaler's beisl

August 25, 2018

Tradtioneel eten in het centrum van Wenen? Dan moet je bij Reinthaler’s beisl zijn! Gelgen in een klein steegje vindt je dit leuke klein typisch oostrijks restaurantje. De muren bestaan half uit hout, er hangen oude schilderijen en fotos en oude blokken gordijntjes echt een oostenrijkse zweer dus. Ik betstelde het gerookte varkensvlees met sauerkraut met een dumpling ( let op het is een oostenrijkse dumpling geen asiatische dumpling) het was echt heerlijk! Ik zou zo weer terug gaan om hetzelfde te bestellen!
 

Prijs: Ik betaalde voor een glas rode wijn en mijn hoofdgrecht nog geen 14,- euro.
Adres: Dorotheergasse 2-4, 1010 Wien, Austria
Let op: Je kunt hier alleen cash betalen! 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now