Dag 7 De zon is terug!

August 28, 2018

We werden vroeg wakker en de zon scheen al waardoor we het slechte weer van gisteren al snel waren vergeten! We gingen nog snel even de stad in om Ljubljana in de zon te kunnen bewonderen en dat zag er toch wel een stuk leuker uit, we hebben over de dagelijkse markt gelopen en voordat we het wisten was het alweer tijd om naar de bus te gaan. Owja we hebben nog wel even een slotje gekocht en deze aan de slotjes brug vast gemaakt haha!

 

 

De bus rit van Ljubljana naar Pula was 4.5 uur en het landschap veranderde van hogen bergen naar een heuvel landschap met wijngardens en uiteindelijk reden we hele stukken langs de kust, echt een prachtige route! 

 

Eenmaal aangekomen was het de  kwartiertje lopen naar de kamer die we via Airbnb hadden geboekt de hostels in Pula waren nog al duur dus dit was een perfecte oplossing! De man was super aardig en de kamer was prima. 

 

Helaas kwamen we er achter dat boot die we de volgende dag naar Zadar wilde nemen helemaal niet ging op een dinsdag dus we moesten snel opzoek naar een andere mogelijkheid en helaas zat er niks anders op dan een bus te nemen. Wat moet dat moet.

De rest van de avond hebben we door gebracht in het centrum van Pula.We hebben super lekkere puzza gegeten bij Jupiter, hebben een caricatur van ons laten maken, er was live muziek en lyndsay had de avond van haar leven toen ze met 3 duiven op de foto mocht. 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now