Contact

Dag 8: Road trip naar Zadar

August 30, 2018

Vannochtend zijn we weer lekker vroeg opgestaan , om 5 uur ging de wekker. Helaas dus vandaag geen boot die ons naar zadar brengt maar een lange bus reis. We moeten zometeen overstappen in Zagreb en we hebben hier maar 20 minuten voor en eerlijk gezegd heb ik er totaal geen vertrouwen in we vertrokken al met 10 minuten vertraging namelijk. 

 

Het was chaos! We kwamen om 10:14 aan In zagreb en ik heb gerend voor mijn leven over het busstation opzoek naar de bus en je raad het al de bus reed voor me neus weg en ik nog achteraan rennen ma asr het mocht niet baten! Gelukkig toen ik de andere bus chauffeur van dezelfde organisatie aansprak belde hij snel de chauffeur en zouden ze bij een bushalte net buiten  de stad op ons wachten! Wat een geluk! Ik ben zo blijf st het allemaal is goed gekomen ik had echt geen zin om een puur uur te verdoen in Zagreb.

 

Op de weg maar zadar veranderde het landschap van met bomenbegroeide kust naar kaal rotsen heuvel achtig landschap. Ik moet eerlijk zeggen dat het landschap rondom Pula mij meer bevalt. Zadar heeft een leuk kleurrijk oud centrum al moet ik eerlijk zeggen dat het echt centrum veel te toeristisch is met veel winkels. Maar de kleine steegjes met terrassen en kleine winkeltjes zijn wel leuk. 

We sliepen via Airbnb bij tequila hostel het was echt de goedkoopste optie aangezien zadar erg duur is was dit de beste optie. Het was verder een prima hostel dus dat was mooi meegenomen. 

 

Na aankomst hebben we een bikini aangetrokken en zijn we gaan zwemmen en is wat was dat heerlijk in dat blauwe water! Ik heb er van genoten! 

In de avond hebben we eerste de zonsondergang gekeken vanaf de pier wat echt super was om te zien. Daarna zijn we een visplatter voor 2 gegeten bij Mali Misto. Het was echt super veel en vers! Wat hou ik toch van eten haha!

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now