Restaurant tip Zadar, Kroatie: Mali misto

August 30, 2018

Er zijn vele goede restaurants in Zadar wel ligt de prijs erg hoog vergeleken met restaurants in de omgeving maar dat komt door dat Zadar de laatste jaren erg toeristisch is geworden. Wij kozen er voor om bij Mali misto te eten we wilde namelijk graag lokaal eten en dit restaurant zag erg gezellig uit. Het personeel is onwijs aardig en bij aankomst krijg je een mandje met vers gebakken brood en huis gemaakte olijfolie, yummy! 

Wij bestelde een vis platter voor twee voor 400 ck. De vis platter is meer dan genoeg voor twee personen! De vis platter bestond uit 2 gambas, 2 stukken tonijn, 1 zee baars, 2 stukken calamari en nog 2 halve witvis waarvan ik niet zeker was wat het was maar het was eigenlijk het lekkerste stukje vis op de hele platter verder zat er groenten bij en een mengsel van aardappelen en spinazie. Alles was vers bereid en er zat veel smaak aan, het enigste minpuntje vond ik de hoeveelheid olijfolie die op de schaal lag dat maakte alles een beetje vet. 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now