Dag 12: Hvar

September 2, 2018

We werden wakker en het weer zag er niet goed uit het was bewolkt en er stond een stevig windje dus dat betekende veel goeds voor onze 2 uur durende boot reis naar Starigrad. 

 

Om 11 uur vertrok de boot en alles ging helemaal soepel. We vonden de boot direct en hij vertrok precies om 11 uur. Onderweg klaarde het weer eigenlijk alleen maar op, wat een opluchting! Ik zag ons daar al zitten 3 dagen op Hvar in de regen en onweer!

 

2 uur later kwamen we aan in Starigrad waar we een lokalen bus namen naar Hvar town en 20 minuten later stonden we in Hvar town met geen wolkje aan de hemel. Ons airbnb adres was snel gevonden en ik moet eerlijk zeggen toen ik bij het huis aankwam dacht ik echt dat ik bij het huis van Ma flodder aankwam haha! Maar de kamer is schoon en heeft zelfs airconditioning dus dat is meer dan goed. 

Lyndsay wilde nog een beetje bijslapen maar ik trok me bikini aan en ik ging weer opzoek naar een plek om te zwemmen. De rest van de dag heb ik gezwommen en een boek gelezen, een beetje vakantie voordat ik straks weer uren in de bus en de trein zit.

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now