Activiteiten tip Hvar: Mountaibike

September 5, 2018

Er zijn verschillende routes op het eiland van 25 km tot 100 km. Tijdens het fietsen heb je een prachtig uitzicht over het eiland, de lavendel velden en bezoekje kleine dorpjes. De wegen zijn goed en het is dús eigenlijk een perfecte plek voor wielrenners! 

Er zijn vele verschillende bedrijfjes waar je mountainbikes kunt huren en er worden bij de meeste bedrijven ook e-bikes verhuurd waardoor het beklimmen van de heuvels iets makkelijker gaat. Let op dat je naar de staat van de fiets kijkt voordat je ze huurt vooral aan het einde van het seizoen.

 

Budget: Mountbike 100- 150 kuna per dag. E-bike 250 kuna per dag.

Ik huurde mijn mountaibike bij sun-city. Na onwijs slecht geholpen te zijn in het centrum ben ik op zoek gegaan naar een andere fietsen verhuur en toen kwam ik bij hun terecht. Echt een aanrader.

Adres: Vlade Stošića 5, 21450, Hvar, Kroatië 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now