Dag 13  Wat ben ik lui zeg!

September 4, 2018

Vandaag heb ik eigenlijk heel weinig uitgevoerd haha. Wel ben ik op pad gegaan om Hvar te ontdekken, ik ben door alle kleine straatjes heen gelopen en van de uitzicht genoten net na de zonsopkomst dan is alles altijd net iets mooier.

 Ook heb ik heb het pad langs het water gevolgd en kwam ik uiteindelijk uit bij een strandje waar helemaal niemand was dacht ik,  pas iets later zag ik namelijk dat er ook een oude vrouw aan het zwemmen was maar die was snel daarna weg dus ik heb heerlijk lui mijn boek kunnen lezen en de hele dag een gezwommen!  

Ik ben gaan lunchen bij Fig café, het was namelijk wel even tijd voor een gerecht  wat niet pizza of vis was owja of van bladerdeeg is gemaakt. De straatjes van Hvar is net een doolhof en normaal gesproken gebruik je Google Maps om ergens te komen maar Google kent de straatjes van Hvar niet dús ik ben krukas de straatjes doorgelopen in de hoop het tegen te komen en eigenlijk was dat best snel gelukt. 
 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now