Restaurant tip Hvar: Fig  café

September 5, 2018

Na al het vette eten was het tijd voor iets gezonds en na wat rondvragen kwam ik terecht bij Fig café. Google Maps kent de kleine straatjes van Hvar niet dus ik moest ronddwalen tussen de leuke huisjes en trapjes beklimmen maar uiteindelijk vond ik het. Super leuke locatie, goede service en vers bereid eten, kortom heerlijk! 

 

Ik koos voor een curry met flatbread en ook al was de flatbread totaal niet wat ik versta onder een flatbread was het nog steeds heerlijk! 

De belegde flatbreads zagen er ook heerlijk uit! Ze hebben combinaties zoals vijgen met gedroogde ham, yummy!

 

Budget: ik betaalde voor de curry met kip en een glas rode wijn 155 kuna. De belegde flatbreads zijn goedkoper, rond de 55 kuna.
Adres: Papafave 35, 21450, Hvar, Kroatië 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now