Dag 15 Eindelijk op de boot!

September 9, 2018

Wat een geweldige dag! De dag begon met een onweersbui maar dan toch exht met anderhlaf uur vertraging ging het toch echt gebeuren! Onze boot tocht over het prachtige blauwe water van Kroatië! 

 

Al snel maakte we contact met 3 vrouwen waarvan 1 Zuid Afrikaans, 1 Nederlands en 1 Duits en 2 Belgische jongens waarmee we gezellig de hele boot tocht samen mee hebben doorgebracht. 

 

De eerste stop was bij een strandje waar lang geleden een grot was maar de grot was ingestort waardoor het nu een soort van kom is. Daar was het vooral leuk omdat we van de boot af mochten springen haha.

We vervolgde de tocht naar de blue cave waar we een half uur moesten wachten om een klein bootje in te gaan en met dat bootje ga je door een kleine opening en dan kom je in de groot waar het water word opgelicht door een gat onderwater.

Daarna was het tijd voor vis eiland. In het dorp was de film mama mimi gedeeltelijk opgenomen maar helaas heb ik die films nooit gezien maar ze hadden er een strandje waar ik nog even voor de laatste keer een uurtje heb gezwommen, de laatste keer! 

 

We kwamen anderhalf uur te laat terug in Hvar waardoor we onze boot naar Split miste maar doordat de boot naar Split kapot was gegaan kwam er pas een nieuwe om 21:00 Uur hahaha wat een geluk he! Doordat we zo laat terug waren in Hvar hebben we wel kunnen genieten van een hele mooie zonsondergang!

Uiteindelijk zaten we op de boot naar Split waar ik maar even gingen checken waar we gingen overnachten en toen kwam ik er achter dat booking.com en fout had gemaakt waardoor onze kamer dubbel was geboekt! Gelukkig kwam booking.com met een oplossing al was die wel 20,-  euro duurder dus ik ben benieuwd wie die 20,- euro gaat betalen haha. Maar de overnachting was wel lekker luxe dus dat was dan wel weer een groot plus punt!

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now