Dag 20 Kedeng kedeng oee oeeee

September 12, 2018

Ik zit in de trein naar Oekraïne ik denk dat de titel van de blog wel verklaard. De trein vertrok om 07:23 en ik dacht 07:32 dus het was maar goed dat ik veel te vroeg bij het trein station was want anders had ik hem gemist! 

 

Ik dacht dat ik de hele reis in een klein stoeltje moest zitten naast een zwetend persoon die vies ruikende dingen zou gaan eten maar nee hoor ik zit nu al een paar uur in de trein en ik heb tot nu toe een privé cabine met een tafeltje, bed en ik kreeg zelfs een laken set om me bed op te maken Ik kan het niet geloven wat een luxe! Stel je voor dat ik de flixbus had genomen dan had ik 15 uur op een stoel gezeten en de stoelen van de flixbussen geven me echt een houte kont! Nu lig ik gewoon in een privé cabine, wat een geluk! Het is nu kwart over 11 en ik moet nog ongeveer 11 uur ik ben benieuwd wat de rest van de trip mij gaat brengen. Een kleine opmerking al mag ik exht niet klagen maar het had wel fijn geweest als me raam iets schoner was geweest haha!

 

Toen we over de grens waren met Oekraïne hebben we echt zeker anderhalf uur stil gestaan, op een gegeven moment was ik bang dat iedereen uit de trein was dus ik uit me cabine opzoek naar mensen, de eerste paar cabines waren leeg dus ik begon aardig te stressen gelukkig aan het einde zat er een vrouw dus ik kon weer rustig gaan zitten.

 

Gisteren had ik allemaal lekkere dingen op de markt gehaald zoals chorizo, ham en blauwe kaas! Yummy! Ik had dus een hele luxe lunch/diner en owja ik had ook een mini flesje rode wijn. Het goede leven dus haha.

Het landschap veranderde onwijs tijdens de reis. Ik kan wel zeggen at alles in Oekraïne anders is, niet alleen de huizen en het landschap maar ook dat er zo nu een dan een wachttoren is waar een soldaat in saluut staat. 

 

Ik was totaal vergeten dat er een uur tijdverschil zat tussen budapest en Lviv dus ik was helemaal verbaast toen we er al waren! Ik dacht wauw we zijn een uur te vroeg wat een geluk! Maar niet dus we waren gewoon op tijd. 

 

 Aangekomen in Lviv bestelde ik een uber en ongeveer een half uurtje zat ik in het hostel.

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now