Dag 21 Wauw, Lviv!

September 15, 2018

Heerlijk ik ben in een land waar ik de borden niet kan lezen, de mensen niet versta en alles net even iets anders is. Ik wist dat alles net even iets avontuurlijk zou gaan worden vanaf Boedapest maar eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het zo'n groot verschil zou zijn. 

De mensen zijn super vriendelijk maar spreken bijna allemaal geen Engels maar met gebaren, lachen en simpele Engels worden kom je een heel eind! Het is gewoon lekker om in een stad te zijn waar niet alles draait om grote groepen toeristen. 

Ik heb de hele dag door de stad gelopen en dan vooral na de straten rondom het centrum van de stad ik was benieuwd maar het dagelijks leven van de mensen hier en het viel me op dst de straten super schoon zijn maar wel echt een wir war ik was zelfs een tijdje helemaal de weg kwijt em dat gebeurd echt nooit!

Ik liep ook door verschillende stadparkjes waar de bewoners maar al te graag gebruik van maken het was namelijk super druk er speelde veel kinderen en er waren heel veel mannen gezellig op bankjes aan het kaarten. Aan het einde van de dag heb ik high castle heuvel beklommen, vroeger stond hier een kasteel maar nu hebben ze er een uitkijk punt van gemaakt, vanaf hier kun je de hele stad bewonderen. 

 

Owja nog heel even een bonus foto! Iets wat we in Nederland nooit meer zullen zien!

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now