Activiteiten tip Moskou: Kremlin

September 24, 2018

Het Kremlin is onwijs druk dus mijn tip is: ga optijd! Ik had mijn ticket online gekocht en stond om 08:30 uur bij de ticket office om mijn kaartje op te halen (office gaat om 9:00 uur open). Toen ik mijn kaartje had moest ik nog 20 minuten wachten voordat het Kremlin zelf open ging. Ik had echt niet 10 minuten later willen arriveren er stond toen namelijk al gelijk een hele lange rij! 

 

Het Kremlin zelf is eigenlijk niet heel bijzonder vond ik zelf. De kerken zijn prachtig en en binnenkant is echt heel mooi beschilderd en dat had ik niet verwacht vooral omdat veel gebouwen uit de 16e eeuw komen, echt bijzonder dat ze toen al zo mooi konden schilderen. Maar verder is er weinig te zien.

 

Budget: Mijn ticket kosten rond de €6,50 euro. Er zijn verschillende ticket opties bekijk de informatie op de website.

Website: https://www.kreml.ru/?

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now