Dag 31 Ja Siberië is koud

September 30, 2018

Wat een heerlijke laatste nacht, aan het einde van de avond kwam er een meisje bij mij in de cabine maar dat was alles, geen gesnurk, heerlijk! Voor de laatste meer maakte ik mijn heerlijke trein ontbijt en een beker kaneel, citroen en gember thee en genoot ik van het uitzicht. Het weer zag er niet best uit en op de stations zag ik iedereen in dikke jassen en met handschoenen aan en mutsen op, was het dan echt zo koud? 

 

Om kwart voor 10 kwamen  we aan in Irkutsk en met het iets te weinig kleding aan stapte ik de trein uit, ow wat was het koud! Al snel zag ik een bord met de temperatuur het was maar 5 graden! Me telefoon had het ook koud en toen ik had gekeken waar me hostel was, was ook gelijk mijn batterij leeg haha me telefoon dacht zoek het maar lekker uit het is mij te koud (lang leven mij powerbank, bedankt ouders) en in 40 minuten lopen was ik bij mijn hostel. Ik had na het inchecken gelijk zin om de stad te verkennen ik had onderweg naar het hostel al zoveel leuke huisjes gezien dat ik echt even een rondje moest doen. 

 

Maar al snel begonnen mijn handen het niet leuk te vinden en ik wist dat het tijd was voor handschoenen! Ik had de afgelopen tijd al veel kraampjes gezien waar ze willen handschoenen en sokken verkochten dus daar ging ik, opzoek naar handschoenen. Al snel maakte ik mijn beste investering ooit voor RUB 300,- ongeveer € 3,85 euro 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now