Overnachting Irkutsk: Rolling stones hostel

September 22, 2018

Een super fijn en schoon hostel gelegen in het centrum van Irkutsk. Bij de ingang van het hostel moet iedereen zijn schoenen uit doen wat ik zelf echt een groot pluspunt vind! Het hostel is goed onderhouden en er loopt het grootse deel van de dag een schoonmaakster rond die alles schoonhoud . Er is een laptop beschikbaar, een wasmachine en droger en een gezamenlijke keuken. De kamers zijn echt brandschoon en doordat je een gordijntje hebt voor je bed heb je veel privacy. De locatie is ook super fijn je loopt in een paar minuten naar de markt, er is een supermarkt om de hoek en meer dan genoeg restaurants in de buurt. Ik raad dit hostel zeker aan. Er zijn ook privé kamers. 

 

Boek je verblijf hier: Rolling stones hostel Irkutsk

Budget: Ik verbleef in een kamer voor vrouwen en betaalden €6,80 euro per nacht.

Adres:ул. Сухэ-Батора, 17, Irkoetsk, Rusland, 664003

 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now