Wat mee te nemen in de Trans-Sibirie/Mongolie express

October 3, 2018

Wat neem je mee tijdens de Trans-Siberië/Mongolië express? Ik heb mijn tips op een rijtje gezet:

• Slippers want je loopt niet graag de hele dag op je schoenen je wilt zo comfortabel mogelijk zijn

• Babydoekjes want er zijn geen douches en je opfrissen met een babydoekjes is altijd handig daarnaast kun je er alles mee schoonmaken

• E-reader omdat naar buiten kijken ook een keer gaat vervelen

• Oordopjes want je wilt in alle rust kunnen slapen

• Opvouwbare kom om je noodles in klaar te maken

• Spork van titanium zodat jr je noodles op kunt eten

• Zakmes om groenten, fruit en nog veel meer ander lekkers mee te kunnen snijden

• Beker en dan het liefst met een deksel! je kunt in de trein namelijk altijd kokend water halen om thee mee te maken.

 

Boodschappen

Omdat ik van verse groentens door mijn eten hou en het totaal niet zag zitten alleen maar instant noodles te eten nam ik de volgende boodschappen mee:

• Wortels

• Ui

• Paprika

• Tomaten

• Pakje met verschillende verse kruiden zoals kanten ui en peterselie

• Basilcium

• Salami

• Gember

• Citroen

• Zakje kaneel

• 2 bakjes Tomaten puree

• 1 zakje wil saus of iets in de richting ik kom de verpakking niet lezen.

• Verpakking met volkoren noedels (iets lastiger zacht te krijgen ik liet de noodles 2 keer afgedekt weken in kokend water met wat kruiden en dan waren ze zacht)

• 2 pakjes kokosnootmelk

• Buckweat ontbijt vlokken

• Nectraines

• Appels

• 3 komkommers

• Zak chips

 

Voor ontbijt mengden ik een half pakje kokosnootmelk, buckweat vlokken en kaneel dat liet ik dan 5 minuten trekken en dan vers fruit en een beetje kokend water.

 

Voor avond eten had ik 2 verschillende recepten:

 

1. Noodles in tomaten saus Ik liet de noodles afdekt weken zodat ze zacht werden in de tussentijd sneed ik een wortel, paprika, halve ui, tomaat en de verse kruiden. Als de noodles zacht zijn meng je de tomaten puree door de noodles wn daarna de verse groenten en salmi tadammmm genieten maar!

 

2. Noodles met groenten ik liet de noodles weken en ondertussen sneed ik de wortel, paprika, ui, tomaat en verse kruiden. Als de noodles zacht zijn meng je een half pakje kokosnoot melk en een beetje van de woksaus door de noodles, vervolgens meng je de verse groentens er doorheen en tadammmm genieten!

 

Tip: Ik moest altijd tussendoor de noodles een keer afgieten en opnieuw kokend water toevoegen en als je er niet van hele knapperige groentens door je eten houdt is het slim om dan ook de ui en de wortel alvast door de noodles te mengen.

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now