Activiteiten tip Mongolië: Hot springs

October 11, 2018

Op een uur rijden vanuit Tsetserleg vind je de hot springs en niet alleen de hot springs zijn een beleving ook de weg ernaartoe is onvergetelijk. Je rijd dwars door het Mongoolse landschap over bergen en door riviertjes. Bij de hot springs zijn 2 resorts ik raad het aan om naar het ressort te gaan waar ze ze buiten met natuur steen twee baden hebben gemaakt dat ziet er net iets leuker uit. Bij aankomst krijg je een handdoek en je kunt gebruik maken van de douches en toiletten, er is ook een restaurant waar je wat kunt eten of drinken.

Kosten hot spring: MNT 20.000,- pp
Kosten chauffeur: MNT 100.000,-
Je kunt de chauffeur bij de receptie van fairfield aanvragen.

  

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now