Verblijf Mongolië Tsetserleg: Fairfield guesthouse

October 3, 2018

Het beste guesthouse van Mongolië met een heerlijke bakkerij! Het guesthouse word gerund door Murray een Australische man die mij onwijs goed heeft geholpen met het plannen van mijn reis in Mongolië! De paardrijtocht die ik via hem heb geboekt was minstens 300 euro goedkoper dan te tochten die je kunt maken vanuit Ulanbataar. De kamers zijn schoon en ruim, de toiletten en de douches zijn goed onderhoudenen en het ontbijt is heerlijk vers bereid.
Ik raad iedereen aan om hier te verblijven je bent 100% verzekerd van een ongevergetlijke ervaring.

 

Tip: Wil je op een motor of misschien d op de fiets Mongolië ontdekken? Begin dan je tocht vanuit Tsetserleg, bij fairfield zodst je niet vanuit het drukken UB hoeft te starten. Daarnaasg kun je alle benodigdheden voor zo'n tocht bij fsirfield huren.

 

Adres: Tuslah Zam Road, Tsetserleg 65030

Website: http://www.fairfield.mn

E-mail: mbenn@fairfield.mn 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now