Activiteiten tip Bejining: The great wall of China

October 11, 2018

Tijdens mijn bezoek aan de Chinese muur koos ik voor Jinshanling ik wilde namelijk zeker weten at ik in alle rust de muur kon ontdekken! En dat was gelukt!

Als je de muur opkomt en je gaat links dan ga je naar het gerestaureerde gedeelte en als je rechts afslaat dan vind je de muur in zijn oorspronkelijke staat en dat was echt heel bijzonder! Ik raad deze plek echt aan omdat je dus de muur in een goede en oude staat kunt zien.

Je kan een shuttle bus nemen vanaf weinig bus station. Bij het station aangekomen verlaat je het via uitgang D en sla vervolgens links af, er staan daar shuttles te wachten die je voor CNY 50,- per persoon naar een tankstation brengen op ongeveer 3 km lopen vanaf de ingang. Je kunt een taxi nemen en die rijden voor ongeveer CNY 50,- in totaal. Om 15:00 vertrekt se shuttle weer vanaf de parkeerplaats van het tankstation dus zorg dat je optijd bent!

Wil je niet alles zelf regelen maar toch naar deze mooie locatie? boek dan een day trip met Leo hostel. Dit kost CNY 250,- en is zelfs inclusief lunch dus dat is echt een prima deal. 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now