Dag 47 Beijing

October 11, 2018

Helaas werd ik weer om 6 uur wakker, ik wilde vandaag zo graag uitslapen maar helaas het zat er niet in, dan maar gewoon de stad in. 

 

Ik heb de hele dag gebruik gemaakt van de metro wat echt super handig was. Normaal was ik gaan fietsen maar omdat ik heb besloten geen Chinese simkaart te kopen is dat helaas niet mogelijk, dus dan maar met de metro.

Ik ben verschillende tempels gaan bezoeken waarvan een echt nog word gebruikt door monniken en tijdens mijn bezoek zaten ze te zingen in een van de tempels. Was erg bijzonder om mee te maken! Na het maken van meerdere foto's werd ik aangesproken door de beveiliging dat het niet mocht haha, oeps! Geniet dus maar van de foto want die had dus eigenlik nooit genomen mogen worden. 

Na de lama tempel ben ik naar de hemel tempel gegaan, stiekem was ik al een beetje klaar met tempels bezoeken want ja het is wel leuk maar ze zijn uiteindelijk allemaal een beetje hetzelfde.

Vervolgens ging ik naar een bekende foodstreet, dat was gaos het was er super druk en het eten was erg bijzonder. Je had er echt alles van inktvis op een stokje tot hele grote botten met een klein beetje vlees eraan en daar stonden de Chinezen voor in de rij dus dat zal wel heel bijzonder zijn. Er was ook keuzen uit verschillende insecten maar die sloeg ik vandaag over, misschien een andere keer. 

Ik heb de rest van de dag nog rond gelopen maar niet heel bijzonder veel gedaan ik ben zo onwijs moe dat ik echt vroeg naar bed moet want morgen ga ik weer vroeg de bus in, op naar Datong!

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now