Aciviteiten tip: The hanging temple

October 13, 2018

De reden waarom ik naar datong ging was omdat ik naar de hangende tempel wilde, het leek mij heel bijzonder om dit in het echt te zien.

Vanaf Dong Guon bus station vertrekt de bus richting de hangende tempel. In het kantoortje koop je het ticket van ¥ 25,- en vervolgens staat de bus net iets buiten het busstation, de mensen zullen je de weg wijzen. De busrit is ongeveer 1,5 uur. Ik vertrok om 10:20 en kwam om 11:50 uur aan bij het busstation. Bij het busstation staan taxi's te wachten en die brengen je voor ¥ 30,- naar de tempel en ze wachten daar tot je uitgekeken bent en brengt je weer voor hetzelfde geld terug.

De bussen vertrekken als ze 80% vol zitten dus hou dat in je achterhoofd voor de weg terug.  

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now