Dag 49 The hanging temple

October 13, 2018

Wat een rust! Ik deelde mijn kamer met maar 1 ander meisje echte luxe. Ik werd helaas wel weer heel vroeg wakker maar dat was niet erg want ik ging vandaag naar de hangende tempel en daar keek ik enorm naar uit. Na een busrit en een klein stukje meer de taxi zag ik hem hangen!  

Zo bijzonder, zo mooi en zo koud haha! Gelukkig had ik mijn handschoenen mee anders had ik nu geen handen meer gehad! Het was totaal niet druk waardoor ik in alle rust mooie foto's heb kunnen maken en heb kunnen genieten van iets wat ik zo graag wilde zien!  

Na het rondkijken en me handen er half af te laten vriezen omdat ik met me handschoenen aan geen foto's kon maken ben ik weer terug gegaan en toen ik het trein afliep kwamen er net 3 nieuw toeristen bussen aan dus ik had weer eens geluk gehad. Owja nog iets super grappigs, de tempel hangt echt heel hoog en de hekjes zijn heel laag dus er liep zo nu en dan iemand voorbij ie zich echt aan het gebouw vasthield haha mensen met hoogtevrees hadden het niet zo naar hun zin haha ik heb echt heel hard gelachen. Ook waren er meerdere mensen die stiekem foto's van mij aan het maken waren maar natuurlijk had ik dat wel door.  

Terug gekomen in Datong ging ik naar het centrum om bij fengunge te eten. Ik vind het moeilijk om iets lekkers uit te kiezen ik weet nooit wat iets is en dat het er lekker uit ziet op het plaatje zegt niet dat het ook lekker is of dat het geen ingewanden zijn maar gelukkig ging dat vanavond goed haha. Waar je in Beijing op elke straat hoek gestoomde broodjes kocht koop je hier overal dumplings. Elke provincie heeft zijn eigen keuken, super leuk! 

Ik had nogal last van mijn voeten en omdat het bijna niks kost dacht ik, ik ga me voeten eens verwennen! Ik kwam een soort van salon tegen een ik liep naar binnen en gelijk was iedereen helemaal hyper haha! Na wat wijzen en uiteindelijk een vertaal app kwamen we er een soort van uit voor ¥ 40,- ( +/- €5,-)zou ik een manicure krijgen en een massage, prima deal! Het bleek dus een beetje schouder, nek en rug massage te zijn en dan ook nog een manicure en voet massage haha! En de hele tijd stond al het personeel om mij heen naar mijn voeten te kijken haha ik heb heerlijk kunnen lachen.  

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now