Dag 52 en 53 Wauw, wat is het hier mooi!

October 20, 2018

Omdat ik de dag ervoor avond in het donker aankwam zag ik niks van de omgeving. Ik wist dat het mooi zou zijn maar zo mooi!

Ik begon de dag met de klim van de Lao zhai shan berg, het was eigeijk gewoon het beklimmen van een steile trap voor ongeveer een half uurtje. Eenmaal boven aangekomen kon ik niet anders dan zitten en genieten van het uitzicht de bergen zijn zo ongelofelijk mooi het is jets wat ik echt nog nooit heb gezien. Vooral de vlakke stukken en de rivier maakte het plaatje compleet.  

Natuurlijk maakte ik bovenop een paar selfies met mijn gopro en op de een of andere manier vinden de Chinezen dat heel erg interessant ze maken dan altijd foto's van mij, dat deed iemand ook al toen ik in Praag op de brief een foto van mezelf aan het maken was. Dit keer maakte ik er een foto van haha zo grappig! 

Na de berg wandeling heb ik het stadje ontdekt en het is echt super leuk, mensen hebben allemaal in straatjes hun woonkamers en ik heb eens even lekker naar binnen staan kijken overal. Het was super leuk, veel oudere mensen waren met elkaar aan het kaarten maar veel mensen waren ook gewoon bezig met bijvoorbeeld de was, ik heb even kunnen meekijken in het dagelijks leven. 

Aan het einde van de middag besloot ik toch om de bamboe boot trip vandaag te doen in plaats van morgen, ik had tijd over dus waarom ook niet. 

De boten zijn natuurlijk niet meer van bamboe maar gewoon van plastic helaas en natuurlijk is het een grote toeristische attractie maar dit heeft allemaal totaal geen invloed op hoe mooi het uitzicht was tijdens de trip!  

Het meisje van de receptie vertelde mij dat ik in de avond moest gaan kijken bij de pier want daar zouden de traditionele vissers een show geven en als ik geluk had zou ik niet hoeven betalen. Nou dat klinkt natuurlijk goed! Dus om naar de pier en daar stonden allemaal toeristen met gigantische camera's foto's te maken. Het was een prachtig gezicht! 

 

De volgende ochtend werd ik helaas wakker met slecht weer een het is de rest van de dag ook niet gestopt met regenen helaas, ik wilde eigenlijk de hele dag gaan fietsen maar uiteindelijk heb ik maar een klein rondje gedaan.

Ondanks de regen wilde ik toch nog een rondje door het dorp fietsen het was tenslotte zaterdag dus ik hoopte dat er misschien ergens iets leuks te doen was. Uiteindelijk kwam ik terecht op een markt en het naast de markt was een overdekt plein waar de lokalen mannen met ze alle hun verdiende geld aan het vergokken waren met kaartspelletjes, super leuk om te zien! 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now