Activiteiten tip: Longshen rijst velden

October 23, 2018

De prachtige rijstvelden die je moet bezoeken als je in de buurt bent! Zelf had ik al vaker rijstvelden gezien maar toch wilde ik een kijkje nemen bij deze rijstvelden en ik kan je vertellen ondanks het slechte weer dat ik had tijdens mijn bezoek had ik het voor geen goud willen missen.

Vanuit Yangshuo kun je een rechtstreekse bus naar de rijstvelden nemen. De bus doet er ongeveer 4 uur over en kost ¥90,- de bus vertrekt niet vanaf het hoofsbusstaation. Vraag in je hostel waar je precies op moet stappen en boek het ticket de avond voor vertrek. De bus vertrekt om 08:00 uur en 13:00 uur.

Bij aankomst bij de rijstvelden komt er een vrouw in de bus waaraan je de entree kosten betaald ¥80,- vervolgens komt er een andere vrouw in de bus waarbij je, je terugreis kunt reserveren.

Je word bij de kabelbaan afgezet.

Ik ging terug naar Gullian dat kost ¥50,-. De laatste bus vertrekt om 16:00 uur.
 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now