Activiteiten tip Xingping: bamboe vlot tour

October 23, 2018

De bekende bamboe boot trip in yangshuo/Xinping is natuurlijk een must do! De boten zijn helaas niet meer van bamboe maar van plastic en knal blauw maar dat maakt het uitzicht niet minder! Het uitzicht tijdens de tour van de boot is echt prachtig dus ik raad het zeker aan.
Je koopt de tickets bij de ticket office in het dorp, het is een vaste prijs wat erg fijn is zodat je niet opgelicht kunt worden. Vervolgens word je met een golfkarretje naar het vertrek punt van de boot gebracht en eigenlijk hoef je nooit te wachten want de golf karretjes en de bootjes zijn er echt in overvloed!
Na de boot trip word je ook weer terug gebracht naar het centrum.

Prijs: ¥ 80,- pp voor 45 minuten. Voor elke lege stoel in de boot betaald je ¥25,- extra.  

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now