Dag 69 en 70 Totaal nutteloos

November 13, 2018

Omdat de afgelopen weken heftig waren en de aankomende weken dit zonder twijfel ook worden heb ik besloten 2 dagen helemaal niks te doen en waar kan dat nou beter dan in de woestijn?

Ik heb dus ook echt twee dagen helemaal niks gedaan en ik voelde me enorm lui en nutteloos haha! Maar ik wist dat het moest, ik moest natuurlijk goed uitgerust zijn voor ik naar Tibet vertrok want van iedereen hoorden ik dat het hoogte verschil best wel een impact op je lichaam heeft.

Op dag 70 verplaatste ik me wel van de middel of nowhere naar het centrum van Dunhuang, zodat ik in de avond de markt kon bezoeken. Ik heb de afgelopen maanden meer markten bezocht dan een gemiddeld persoon in zijn hele leven maar toch geniet ik er nog steeds van. Ik vind het heerlijk om de mensen bezig te zien met het klaarzetten van hun goedkope souvenirs of hun groenten en fruit kraampjes, het is allemaal zo lekker simpel. 


Het viel me al snel op dat het eten hier veel heel lekkerder is! Ik heb echt heerlijk gegeten de afgelopen dagen! Naast mijn favoriete ei pannenkoek hebben ze hier ook een soort van Turkse pizza die is dubbelgevouwen met verschillende soorten vullingen! Alles was heerlijk vers en niet zo doorgekookt en vet! Waar ik ook helemaam fan van ben heb zijn de kleine restaurantjes waar je een soort honden bak krijgt en je zelf je ingrediënten uitkiest en je kan van alles kiezen van verschillende soorten paddenstoelen en noodles tot inktvis en die worden dan in een soort bouillon gekookt en dan krijg je de honden bak weer terug maar dan lekker met je groenten in de bouillon!  

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now