Verblijf tip Xining: Remember Baima Time Youth Hostel

July 8, 2019

Als je wilt gaan voor goedkoop dan ben je hier aan het juiste adres! Het is een simpel hostel dus verwacht niet te véél. Het is even zoeken naar het hostel want het is gelegen in een roze flat tussen allemaal andere roze flats. De liging is goed, er zijn voldoende restaurants in de buurt op 5 minuten lopen is er een bushalte waarmee je de hele stad door kunt. Ik heb zelf overal heen gelopen. Het station is ongeveer een half uur lopen.
Tip: Neem geen capsule bed, neem gewoon een standaard bunk bed. De capsules zagen er niet echt verzorgd uit.
 

Boek je overnachting hier: Remember Baima Time Youth Hostel

Budget: Ik betaalde voor een bunkbed ¥23,- 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now