Verblijf tip Chengdu: Mix hostel

July 8, 2019

Mijn favoriete hostel in China, de mensen zijn super lief en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals dumplings maken en hotpot avond! Het hostel is schoon, de kamers zijn klein maar er zitten gordijntjes voor het bed waardoor je iets meer privacy hebt. Ook heeft het hostel Wi-Fi met VPN even lekker op Facebook en Instagram dus! Op 5 minuten lopen zit een metro station waarmee je de hele stad kunt bereiken. Het eten is het hostel is trouwens ook lekker en goedkoop! Ze hebben er van alles, van nasi tot broodje ei.

Je kunt hier ook een Tibet tour boeken!

Boek je overnachting hier: Mix hostel 
Budget: ik betaalde voor een bed in een 4 persoonskamer ¥36,- 
 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now