Dag 73: Wauw Tibet

November 18, 2018

Na de vreselijke nacht werd ik wel getrakteerd op een vallende ster en na zonsopkomst op de eerste échte landschappen van Tibet! Uitgestrekte landschappen met klein huisjes en in de verte bergen met en zonder sneeuw ik was gelijk alles vergeten van wat er die nacht was gebeurd!  

Bij aankomst op het station werd mijn visum voor de 80ste keer opnieuw gecheckt en mocht ik eindelijk het bijzondere Tibet in. De gids stond mij op te wachten en nog geen half uur later waren we bij het hotel. Ik was de eerste want de rest van de groep zou die avond pas met het vliegtuig komen. Het hotel was echt super luxe vooral als je het vergelijkt met waar ik de afgelopen 2 maanden heb geslapen. Ik deel mijn kamer met een Spaans meisje en ze snurkt niet dus ik ben helemaal blij!

Overdag heb ik gelijk "de old town" ontdekt. Het was zo bijzonder! De mensen zijn allemaal zo gelovig en het is niet dat het alleen de oude generatie is.
Ik liep op een gegeven moment ergens en ik dacht waarom loopt iedereen zo perfect aan een kant en in dezelfde richting? Nou ze liepen dus om een tempel heen, allemaal de zelfde richting op met natuurlijk een meditatie ketting en allemaal mompelde ze verschillende teksten. 


Ik heb me expres niet voorbereid op mijn reis naar Tibet vooral omdat het heel veel gevoelige dingen zijn waar je niet over mag praten en ik weet gewoon als ik er teveel over zou hebben gelezen ik er vragen over zou willen stellen. Ik ga dus alles gewoon over me heen laten komen.
 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now