Dag 81: Singing bowls

December 4, 2018

We begonnen de dag met iets spritueels haha. We gingen naar een singing bowl meditation, het was erg bijzonder om mee te maken. Er staan allemaal verschillende schalen waar ze prachtige geluiden mee maken, rondom de schalen liggen yoga matjes en daar moet je op gaan liggen vervolgens gaan ze met de schalen over je chakra en op de en of andere manier is het heel erg rustgevend! 

Vervolgens hebben we de hele dag rond gelopen en geluncht aan het meer. Aan het einde van de dag regelde we de permits voor de hike in het Annapurna NP. Naast het gebouw waar we de permits gingen aanvragen was het Tshar festival nog in volle gang het was echt leuk om te zien hoe belangrijk dansen hier is voor de mensen, er staan altijd grote groepen mensen te kijken naar de dansende mannen en vrouwen en iedereen vind het helemaal geweldig! 

In de avond hebben we onze tassen ingepakt en snacks gekocht voor onderweg en rond 22:00 uur lagen we in bed want de volgende dag moeten we om 7:30 uur bij het busstation zijn.
 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now