Dag 85 & 86: En door!

December 4, 2018

Na de heftige route van gisteren was het vandaag tijd voor een korte route. De route van Tadapani (2680m) naar Ghandruk (2050m) was maar 2 uur en tijdens de route daalde we vooral dus dat was fijn.

Ghandruk is ongeveer 600m lager dan Tadapani en dat scheelde onwijs in temperatuur, het was heerlijk om na een paar dagen regen en zo nu en dan zelfs onder nul, je jas uit te kunnen trekken en van de zon te genieten. Bij aankomat aten we nog voor de laatste keer met de franse jongens, Tally en ik wilde nog een dag langer hike en de jongens moesten door naar Chitwan, om op safari te gaan.

Die avond moesten we voor het eerst betalen voor ons verblijf in een tea house, ik denk dat we per persoon €1,- euro betaalde maar toch haha... oké echt lekker Nederlands dit.

De volgende ochtend moesten we kiezen tussen een route recht naar beneden die ongeveer 3.5 uur lopen zou zijn of een route van 5.5 uur. Geloof het of niet we kozen voor de route van 5.5 uur! We hadden de smaak helemaal te pakken en wilde nog meer zien! Ongelofelijk maar waar!
 

Achteraf zijn we echt zo ontzettend blij geweest met onze keuzen. De route was echt prachtig, ondanks dat we eerst een heel stuk moesten dalen en toen hetzelfde stuk aan de andere kant van het dal weer omhoog moesten klimmen was het elke stap waard. We liepen langs schooltjes, kleine boerderijen waar mensen aam het oogsten waren en ongekend mooie landschappen! We eindigde die dag in Pothana (1990m) waar we bij een hele lieve vrouw in haar tea house verbleven (helaas wel weer €1,- euro pp moeten betalen haha).  

 

 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now