Dag 87 en 88 Uitgewandeld

December 13, 2018

Helaas was het nu dan echt de láátste dag van onze hike. We hebben echt een geweldige tijd gehad! Leuke mensen ontmoet, prachtige landschappen gezien, helaas niet altijd even mooi weer gehad maar dat vergeet je altijd snel.

We vertrokken zoals elke dag weer als laatste vanuit het tea house want het zou maar een korte wandeling van een uur naar beneden zijn. Nou ik kan je vertellen dat ze er voor het eerst tijdens de hele hike er naast zate, Ik denk dat we pas 2 uur later bij de bushalte stonden. Gelukkig hadden we geen haast dus was het niet erg. 

Na 2 uur schudden in een bus waren we weer terug in Pokhara waar het weer heerlijk warm was! Helaas had ik de láátste avond in het tea house iets verkeerds gegeten en had ik een voedselvergiftiging.... Gelukkig hadden we een paar dagen daarvoor al besloten dat we de avond dat we terug zouden komen van de hike in een privé kamer zouden gaan slapen (met zelfs een eigen badkamer) en dat maakte alles net iets makkelijker voor mij haha.

In de avond gingen we naar de movie garden in het centrum van Pokhara, het was echt super leuk! 7 years in Tibet draaide en de setting was echt geweldig. Het is een soort halve zit kuil met stoelen, bankjes en kussens omringd door bananen bomen en andere tropische planten. Ze hadden er zelfs popcorn!

De volgende ochtend ging Tally alleen op pad en bleef ik een paar uur extra in bed liggen. Helaas voelde ik me echt vreselijk maar ik kon toch niks anders dan afwachten tot mijn lichaam de strijd zou winnen. Die avond starten mijn yoga retreat! 12 nachten en 10 dagen tot rust komen en al mijn stijven spieren oprekken want die eindeloze trein en bus ritten hebben mijn spieren niet echt goed gedaan. Ondanks dat ik me vreselijk voelde wilde ik toch al beginnen.

In de avond nam ik een taxi naar Purna yoga retreat en toen kon het relaxen beginnen. Die avond mocht ik mee eten maar ik kwam niet verder dan een half kopje soep en dat is voor mij echt heel bijzonder haha! Na de halve kop soep trok ik het niet meer en ging ik me bed in, in de hoop dat een paar uur extra slaap me goed zou doen.  

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now