Overnachting Colombo: Island hostels

December 18, 2018

Een fijn hostel gelegen op een fijne plek in Colombo. Je kunt vanuit hier makkelijk naar leuke en betaalbare restaurants lopen ook is er bij het hostel een lekker restaurant (Bowls) waar je super lekker en gezond kunt eten. Het hostel is goed onderhouden en je slaapt in een soort van capsule waardoor je veel privacy hebt. Er is goed internet, je krijgt een gratis handdoek en er is een keuken. OWJA ER IS ZELFS EEN ZWEMBAD!

 

Ik sliep in Colombo omdat ik naar het vliegveld moest de volgende dag, vanuit het hostel kun je de bus nemen naar het centrale bus station en vanuit daar een bus naar het vliegveld in totaal was ik ongeveer 2.5 uur onderweg. Het kan sneller maar ik nam perrongeluk niet de snel bus die gaat over de snelweg.

 

Boek je overnachting hier: Island hostels 

Budget: Ik betaalde voor 1 nacht 6 euro.

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now