Contact

Dag 100 terug naar de chaos!

December 21, 2018

Na de ochtend yoga en het ontbijt was het tijd om het yoga retreat te verlaten, vandaag moet ik helaas weer terug maar het drukke Kathmandu!

Op de heenweg van Kahtmandu naar Pokhara had ik een lokalen bus genomen deze deed er ongeveer 9 uur over wat natuurlijk super lang is en ik keek er echt heel erg tegen op om weer zo lang in een langzame bus te zitten. Ik had gelezen dat je ook met een micro bus kunt gaan en dat de reis dan ongeveer 5/6 uur duurt. Dus de beslissing om een micro bus te nemen was snel gemaakt.  

We zaten met ze 18e zonder gordel in een klein wit busjes zigzaggend tussen vrachtwagens, bussen en diepe afgronden heerlijk rustgevend dus. Er is in de bus geen plaats voor bagage dus mijn backpack werd op het dak geboden. Eerlijk gezegd had ik er niet zoveel vertouwen in dat als ik in Kathmandu zou aankomen dat mijn backpack nog op het dak zou liggen. Aangezien de weg meer kuilen heeft dan asfalt stuiter je eigenlijk een soort van naar Kathmandu inplaatst van dat je rijd.  

Tussen de doodsangsten die je voelt tijdens de rit is het echt geweldig om naar buiten te kijken! Tijdens de route scheur je langs huisjes, boerenland en je hebt prachtig uitzicht op een rivier die het grootste gedeelte van de reis langs de weg ligt. Er gebeuren zoveel verschillende dingen bij de rivier! Er word gewerkt, gewassen, gedoucht, vis gevangen en ook heel veel niks gedaan natuurlijk haha. 

Wonder boven wonder kwamen we rond 18:00 uur aan in Kathmandu en ook nog eens samen met mijn backpack! De wonderen zijn de wereld nog niet uit blijkbaar.  

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now