Overnachting Midigama: White gates lodge

January 8, 2019

Mijn favorieten plek op Sri lanka is Midigama, de golven zijn er geweldig, het lokalen eten is super goedkoop en ongelofelijk lekker en het verblijf goedkoop en goed! White gates lodges is mijn favoriet, je loopt in 3 minuten naar het centrum van Midigama en naar Lazy left! Het ontbijt word vers bereid en de kamers zijn goed onderhouden en schoon! Buiten is er een extra douche om het zouten water en het zand van het strand van je af te spoelen. Hou je niet van Surfen maar wil je op een afgelegen strandje in de zon liggen? dan kan dat ook, aan het einde van het pad is een klein strand waar je in alle rust van de zon kan genieten! De eigenaar maakt graag een verse vis voor je klaar op de bbq in de avond en je kunt ook fietsen en scooters huren hij helpt je graag met alles dus vraag hem naar de opties!

Tip: Cancel bij aankomst je booking online zodat de eigenaar geen kosten aan booking .com hoeft te betalen.

 

Boek je overnachting hier: White gates lodge

Budget: Je betaald voor een privé kamer met ontbijt ongeveer 11 euro. 

 

 

Please reload

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now