Tabel view is bekend door het strand Big bay van het bekende evenement King of the Air! Table view heeft verschilende stranden en is erg geliefd onder de extreem kitesurfers i.v.m de grote golven en extreme sterke wind. Natuurlijk zijn de spots voor iedereen toegankelijk maar voor de beginners is het een enorme uitdaging.

Table view 

Big bay


 

Locatie: Big bay ligt net naast Table view, de locatie beschikt over een winkel centrum (Eden beach), restaurants en veel parkeer gelegenheid
 
Spot: De spot heeft een groot strand, diep water en (grote) golven.
 
Wind: Redbull king of the air word natuurlijk niet voor niets gehouden in big bag, de wind kan hier echt onwijs sterk worden ik kan dus alleen maar zeggen kleine maatjes! voor meiden onder de 70 kilo raad ik aan om voor de zekerheid een 6m mee te nemen voor die dagen waarop je de grote jongens 20m ziet springen.
 
Veiligheid: Er is een strandwacht aanwezig

Table view

Locatie: Bloubergstrand is het strand gelegen aan de boulevard van Table view 
 

Spot: Bloubergstrand is een enorm strand met diep water en grote golven de wind kan ook hier extreem sterk worden.

Waar verblijven?

Bread & Barrel Palazzo Blouberg

Dit goed onderhouden/luxe/ betaalbare guest house is gelegen op een top locatie, je zou met je kite onder je arm naar het strand kunnen lopen. Je hebt dus niet echt een auto nodig. 

Hostel Saltycarx

Heb je een klein budget of hou je gewoon van hostels dan is Saltycrax perfect voor jou. Vanuit dit hostel is het nog geen 5 minuten lopen naar het strand. Verder is dit hostel erg goed onderhouden.

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now