Wat mee te nemen tijdens een lange vlucht

Als je vliegt met bijvoorbeeld Emirates heb je vaak lange tussen stops, dit komt doordat al hun vluchten samen komen in Dubai. Heb je zo'n vlucht dan heb ik de volgende tips voor je:

Tip 1

Deze tip is voor mij de belangrijkste:

Tijdens je vluchten door voel ik me niet altijd even fris en gelukkig snappen ze dat op veel vliegvelden! De meeste vliegvelden hebben namelijk douchees en ik maak hier dan ook graag gebruik van. Niet alleen maar omdat je je na een douche heerlijk fris en fruitig voelt maar ook omdat het je weer een half uur van je wacht tijd kost! Twee vliegen in een klap.

 

Neem mee:

- Kleine handoek

- Tandenborstel
- Schoon ondergoed

- Slippers

- Kleine tandpasta en zeep

Tip 4

Tijdens je vlucht krijg je altijd een onvergetlijk lekkere maaltijd uhmm...

Om te zorgen dat ik een lekkere maaltijd krijg bestel ik van te voren al online mijn maaltijd, vaak geef ik aan dat ik een verse fruit salade wil. Ik eet veel liever een lekkere maaltijd op het vliegveld.

Tip 2

Wil je lekker relaxed slapen tijdens je vlucht? Neem dan het volgende mee:

 

- Nek kussen

- Warme sokken (ik neem meestal ski sokken mee. Het ziet er raar uit maar ik zit niet 9 uur in het vliegtuig om mooi te zijn)

- Slaap pillen (ik kan niet zonder)

Tip 3

Ik heb bijna bij elke vliegtuig maatschapij een membership, voor elke vlucht die je maakt spaar je namelijk punten en als je maar lang genoeg spaart kan je vanzelf een keer gratis vliegen of jezelf up graden naar first class! Wie wil dat nou niet!

 

 

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now