Welke camera zal ik meenemen?

Je wilt natuurlijk jouw onvergetelijke reis vastleggen. Ook omdat je je vrienden en familie jaloers kunt maken met wat jij allemaal hebt gezien en meegemaakt. Maar je wilt natuurlijk ook niet als backpacker met een enorme camera rondlopen.

GoPro hero

Een gopro, ik kan hem niet meer weg denken uit mijn leven. Dat klinkt drastisch maar een gopro is zo makkelijk, je kan hem overal mee naar toe nemen en hem overal voor gebruiken. Ga je surfen op Bali, of snorkelen in Caraïben of moutainbiken in Oostenrijk, je kan een gopro overal voor gebruiken! De kwaliteit is goed en ze zijn bijna niet kapot te krijen. En het is ook nog eens een geweldige selfie camera.

Spiegel reflex camera

Een spiegel reflex camera is misschien niet ideaal als je aan het backpacken bent, ze zijn zwaar en meestal neem je meerdere lenzen mee, ondanks deze minpunten heb ik zelf toch een spiegel reflex gekocht. Ik heb een Nikon D5200 met een nikkor 18 - 55mm lens en een nikkor 55 - 300mm, de 18 - 55mm lens is perfect als je rondloopt in bijvoorbeeld de stad of in het bos. Als ik naar het strand ga om surf foto's te maken dan kan ik niet zonder de 55-300mm lens. Ik denk persoonelijk  dat deze maten lens de perfecte maten om mee te nemen zijn.

Onderwater camera

Hou je van mooie foto's maken maar vind je een spiegel reflex te ongemakkelijk en wil je toch iets meer dan een gopro dan raad ik je een onder water camera aan. Koop niet de goedkoopste, koop er één met een lens die goed is onderwater en op het land. Zelf had ik een Panasonic lumix DMC-FT5 deze camera is echt geweldig onderwater hij legt alle kleuren ongelooflijk goed vast en ook boven water maakt de Leica lens mooie foto's, hij is gemakelijk te bedienen en het beeld is onwijs scherp. Ook is de camera snel, het moment dat je op de knop drukt is de foto direct gemaakt hierdoor mis je nooit het perfecte moment.

Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now